Kako do donacije?

1. Provjerite uklapa li se vaš projekt u neku od kategorija.

Ove su godine to Nove tehnologije i Znanost, a u objema kategorijama donaciju osvaja po jedan projekt u iznosu od 350.000 kuna.

2. Potrudite se „zaraditi“ dodatne bodove za ulazak u sljedeći krug.

Pri izboru projekata članovi Stručnog povjerenstva posebno vrednuju sljedeće: dugotrajnost djelovanja projekta, broj sudionika koji će biti obuhvaćen projektom te primjenjuje li se kroz aktivnosti projekta barem jedna telekomunikacijska tehnologija. Važno je da projekt bude jasno razrađen, a njegovi rezultati dostupni javnosti.

3. Prikupite što veći broj glasova podrške vašem projektu.

Projekti koji najvećim brojem glasova budu ocijenjeni kao najperspektivniji, a pri tome pokažu i trajnu vrijednost i kvalitetu, osvajaju donacije.

Pozitivne su ideje uvijek dobrodošle i potrebno ih je podržati, a Hrvatski Telekom to čini već jedanaestu godinu zaredom natječajem Zajedno smo jači.

Izbor projekata

U proces odabira prijavljenih projekata uključujemo naše zaposlenike!

Prijavljeni projekti koji ispunjavaju kriterije prolaze interni odabir zaposlenika HT grupe glasovanjem na intranetu, čime se sužava izbor na 10 projekata s najviše osvojenih glasova.

Od 30. svibnja do zaključno 5. lipnja 2016. Stručno povjerenstvo provodi završni izbor projekata. Nazive pobjedničkih  projekata objavit ćemo 6. lipnja 2016. godine na ovim stranicama te objavom za medije i na društvenim mrežama.